Dil-LO-White-RGB

Dylan Werner

aka Dil

Graphic Designer, Digital Publisher

Het beeldmerk Dil is ontstaan uit de bijnaam van mijn voornaam “Dylan”. Na 6 jaar toegewijd grafisch student ter Eindhoven geweest te zijn ben ik me verder gaan verdiepen in de grafische & digitale wereld. Voornamelijk gespecialiseerd in branding, drukwerk en productie werk ik met veel energie en passie aan het bedenken van conceptuele uitingen tot visualisaties en uiteindelijk realisaties. Dit met de beheersing van de Adobe programma’s InDesign, Illustrator en Photoshop. In het verleden ben ik verantwoordelijk geweest voor diverse projecten over de jaren. Zowel eigen projecten als het werk voor diverse klanten. 

Naast dat mijn hobby ook mijn werk is speel ik 2 dagen in de week honkbal bij PSV-HSC om me naast mijn kantoorbaantje ook sportief op te stellen. Ook houd ik me graag bezig met muziek. Ik speel de gitaar waarbij ik ook zo nu en dan wat opneem en publiceer. Bij vrije tijd kijk ik ook graag een goede film/serie.

Ps

Ai

Id

Lr

Pr

Blissful Sense

aka Dylan Werner

Performer, Producer

Blissful Sense (BS) is mijn muzikale project, experimenterend als multi-instrumentalist, die psychedelische tot aan progressieve rock muziek schrijft, speelt, opneemt en produceert. De achterliggende gedachte achter de naam Blissful Sense is het tegenovergestelde van bullshit (BS), that blissful sense is de ondertoon van wat mijn muziek moet uitstralen. De muziek kent een diverse aan invloeden en oogt zich als een continu vloeiende psychedelische toon die de nadruk legt op melodieën die het beste klinken achter het stuur of met gesloten ogen.

Gitaar

Basgitaar

Let's solve your brand
Dylan Werner

aka Dil

Blissful Sense

aka Dylan Werner

Luister op Spotify